Contact information

Всички лизингови оферти в сайта са индикативни. Ценова листа и списък с аксесоари с промоционални цени можете да откриете тук: Ценова листа

Всички изображения са илюстративни.
Silver Star е генерален дистрибутор за Mercedes-Benz в България.
За повече информация се свържете с
 наш оторизиран дилър: Дилъри
www.mercedes-benz.bg

Намерете Silver Star и в:

Новата А-класа. Твоя е от 495 лв./мес.

Вземи сега А-класа с 3000 лв. бонус*,
като ни продадеш стария си автомобил!

*Върху изкупната цена на върнатия от теб автомобил.

Интериор.

Екстериор.

Новата A-класа изглежда добре. Ясните линии и изчистените повърхности допринасят за елегантното спортно излъчване на автомобила.

Научете Повече

Придайте желаното индивидуално излъчване на новата A-класа. Атрактивни червени контрастиращи шевове или мултиконтурни седалки*? Никакъв проблем. Може дори да промените дисплея или интериорното амбиентно осветление. Всестранните опции за персонализация ви дават основание да заявите – този автомобил наистина е само ваш.

Научете Повече

MBUX.

Новата A-класа не преоткрива шофирането. Но преоткрива емоциите от шофирането: с Mercedes-Benz User Experience, вкл. Natural Voice Control, вие говорите на автомобила по начина, по който бихте разговаряли с приятел.

Научете Повече

Свързаност.

Какво е специалното в иновационната система за свързаност на новата A-класа? Нейното лесно използване. Тя функционира толкова добре, че дори не я забелязвате. Защото тя ви свързва сама с всичко, което е важно за вас.

Научете Повече

Системи за безопасност и асистенция.

Новата A-класа следи с поглед почти всичко. За да бъде всичко под ваш контрол през цялото време, дори в трудни ситуации. И за да пътувате и пристигнете безопасно и безпроблемно.

Научете Повече

Поискайте оферта

Изпрати

Бъдете сред първите, получили изгодна, конкретна оферта! 

Новата А-класа от 495 лв./мес.

Новата A-класа е още по-достъпна от всякога. Тя може да бъде твоя от 495 лв./мес. и с атрактивни отстъпки за технически аксесоари.

Поискайте оферта
Fix the following errors:
Hide