Contact information

Всички изображения са илюстративни.
Silver Star е генерален дистрибутор за Mercedes-Benz в България.
За повече информация се свържете с
 наш оторизиран дилър: Дилъри
www.mercedes-benz.bg

Намерете Silver Star и в:

SUV за хората, които знаят своя път в живота. Лицето на премиум сегмента в тази категория налага свой собствен, категоричен стандарт.

Сега от 1095 лв./месец с ДДС
За GLS 350d 4MATIC с пакет Final Edition

Екстериор

Уверен и категоричен.

Едновременно мощен и елегантен, категоричен и самоуверен, GLS ви осигурява и безпрепятствена видимост при всякакви атмосферни условия със системата MAGIC VISION CONTROL. В същото време с помощта на функцията DYNAMIC SELECT можете да преминавате от комфортен до офроуд режим през пет различни предварително дефинирани програми, в зависимост от атмосферните условия и особеностите на пътя и терена.

Научете Повече

Концепцията за лукс - в нова интерпретация.

Новите цветови комбинации и фини материали на интериора EXCLUSIVE в GLS галят всички сетива. Прецизно подбраните елементи в дизайна, до най-малък детайл, свидетелстват за най-високото ниво на стил и ексклузивност.

Научете Повече

Intelligent Drive 

За възможно най-безопасно шофиране 

Възползвайте се от новото измерение в шофирането: Mercedes-Benz Intelligent Drive, където комфортът и безопасността вече са неразривно свързани. С помощта на мрежа от усъвършенствани периферни сензори, асистиращите системи анализират още по-ефективно сложните ситуации и разпознават опасностите на път.

Научете Повече

Технологии

Естествено превъзходство, без никакво усилие.

Като открояващ се пред мнозинството представител на SUV категорията, GLS e богат на технологични системи от най-ново поколение. Като комфортното окачване и напълно автоматизираната демпферна система ADS PLUS, или иновативната автоматична трансмисия 9G-TRONIC, която бързо и практически незабележимо превключва предавките, осигурявайки не само изключителен комфорт на возене и отлична динамика, но и икономия на гориво.

Научете Повече

Иновации

Никога не спира да се усъвършенства.

Вярна на мотото си, С-класата никога не спира да се усъвършенства. През 2018 г. тя ви предлага многобройни иновативни функции и подобрения, които дефинират следващото ниво на шофиране.

Научете Повече

Запишете се за тестдрайв.

Бъдете сред първите, които правят тестдрайв на 
GLS Final Edition.

Новата А-класа от 495 лв./мес.

Новата A-класа е още по-достъпна то всякога. Тя може да бъде твоя от 495 лв./мес. и с атрактивни отстъпки за технически аксесоари.

Заявете тест драйв

GLS. Изпитай най-доброто на всеки терен.

GLS. Изпитай най-доброто на всеки терен.

Сега от 1095 лв./месец с ДДС

Сега от 1095 лв./месец с ДДС